Bristol-commitment en waarden

Beringen_HK

Bristol herken je in de winkels aan:

Hoe garanderen we winkelplezier en een geweldige winkelbeleving? B, R, I, S, T, O en L of eenvoudig gezegd Bristol!  Ja je leest het goed, want daar streven we naar! Ook benieuwd wat Bristol inhoudt? Ontdek dan snel hieronder waar Bristol voor staat! Heb je zelf ook heel wat B, R, I, S, T, O en L in jou? Super! Laten we dan snel kennismaken!

B etrouwbaar beste koop

Onze klanten kunnen er bij elke aankoop blindelings op vertrouwen dat zij de juiste prijs betalen voor de juiste kwaliteit. Dat geldt voor iedereen! Verder kunnen onze klanten erop rekenen dat zij altijd met hun aankoop mogen terugkomen als de kwaliteit ervan niet aan hun verwachtingen zou voldoen.

R echt voor de raap

Wij geven onze klanten een eerlijk advies en een duidelijke boodschap. Dat maakt dat onze klanten graag naar Bristol komen én terugkomen

I nspirerende collectie

Met vele combinatiemogelijkheden, interessante basics en verrassende nieuwe items volgens de laatste modetrends, is onze collectie een inspiratiebron voor al onze klanten. Een collectie waaraan niemand kan weerstaan.

S ympathiek en vriendelijk

Onze klanten altijd op een spontane, hartelijke en toffe manier verder helpen zodat ze voelen dat we hen begrijpen en willen leren kennen

T oegankelijk voor iedereen

Onze deuren en medewerkers staan open voor iedereen, ongeacht leeftijd, herkomst… Zowel in de winkel als online, 24/24 en 7/7!

O rigineel en steeds verrassend

Met verschillende en eigen-aardige acties van onze marketingafdeling en van onze medewerkers, kleuren we buiten de lijntjes en maken we de klant en zijn Bristol-ervaring steeds bijzonder...

L iefde voor de klant

Liefde voor de klant is onze surplus voor iedere klant, met liefde gegeven en recht uit het hart. Voor ons is elke klant een beetje familie! Van “Goedemorgen, kom binnen!” tot “Prettige dag verder!”, elk contact is welgemeend!

tekst en afbeelding

PERFECT, daar gaan we voor!

100 % PERFEƆT? Ja, je leest het goed! Dat is daar waar onze medewerkers zich elke dag aan houden en waaraan je ons herkent. Als medewerker op het hoofdkantoor, gerant, magazijnier of verkoopmedewerk(st)er? Passion, Entrepreneurship, Respect, Fun, Expertise, Customer oriented en Team… dát zijn de waarden die altijd en overal voorop staan bij Bristol! Zitten die ook een beetje veel in jou? Dan is Bristol PERFEƆT voor jou.

P assion

We hebben passie voor onze job en uiten dit iedere dag. We doen ons werk door en door graag!

E ntrepreneurship

We laten ondernemerschap zien. We stellen dingen in vraag en stellen - waar mogelijk - verbeteringen voor.

R espect

We zijn respectvol tegenover klanten, collega's, leveranciers, producten, de wereld en onszelf.

F un

We vinden elke dag plezier in ons werk en in onze menselijke contacten, want we willen een boeiende en levenslustige organisatie zijn.

E xpertise

We hebben de ervaring en kennis om onze job voor de volle 100% uit te oefenen en staan open om deze aan te scherpen.

C ustomer orientation

We stellen de belangen van de klant steeds voorop, want zij zorgen er mee voor dat ons bedrijf kan blijven bestaan.

T eam

We dragen samenwerking met collega's hoog in het vaandel en beseffen dat we samen grootse prestaties kunnen neerzetten.