Werken als assistent- of filiaalmanager

Hoeveel Bristol zit er in jou?

Of het nu als ‘manager’ van een Bristol-filiaal is of als medewerker in een van onze vele Bristol-filialen, Bristol is voortdurend op zoek naar nieuw fashion talent! Schuilt er in jou een beetje (veel) Bristol-liefde? Lees dan snel verder en ontdek welke jobs we voor jou in de aanbieding hebben!

Eén ding is alvast zeker: bij Bristol kom je te werken in één van de grootste winkelbedrijven van de Benelux op het gebied van schoenen, kleding, sportkleding en accessoires! Een uniek marketing- en winkelconcept met catchy (ver)nieuw(d)e filialen - Ja ja, alle winkels ondergingen recent een ware Bristol-make-over - waar fashion en fun voorop staan - maakt van Bristol de meest fashionable discounter van Nederland! Innovatie, respect voor familiale waarden én voor elkaar, klantgerichtheid, een ‘seize the moment’-mentaliteit, open communicatie, team spirit en professionaliteit… Bristol, PERFEƆT!

 

Wat biedt Bristol jou?

Naast een leuke uitdagende job (zie de vele functies hieronder), heeft Bristol nog méér te bieden! Je krijgt naast een geweldige job ook even geweldige collega’s! Behalve een uitstekend basissalaris plus een kortingsregeling bij aankopen in onze winkels, hebben wij voor jou ook een goede pensioenregeling én een wisselend aanbod naar van extra's waaronder diverse producten van Centraal Beheer tegen aantrekkelijke kortingen! Verder krijg je als filiaalmanager een maandelijkse provisieregeling. Het fiets- en fitnessplan maken ons voordelenpakket compleet!

Ga de uitdaging aan en vind de job die écht bij jou past!

Filiaalmanager

Elk Bristol-filiaal wordt geleid door een filiaalmanager. Echt iets voor jou denk je? Als filiaalmanager ben je graag op de winkelvloer en ben je  vooral graag tussen de mensen. Je bent gepassioneerd door alle commerciële en financiële uitdagingen van jouw filiaal en je probeert steeds je cijfers te halen en te overtreffen. Je filiaal aantrekkelijk maken, je team coachen, je omzet, loonkosten en dervingsnormen (bege)leiden… Geen enkele uitdaging ga je uit de weg. Jouw Bristol-filiaal is jouw passie! Ben jij een bron van inspiratie en heb je aantoonbaar leidinggevende ervaring in, bij voorkeur in de schoenen- en/of kledingdetailhandel? Dan is de job van filiaalmanager écht iets voor jou! Trek jouw stoute schoenen aan en ontdek wat Bristol je te bieden heeft.

Assistent & 2de Assistent-Filiaalmanager

Assistent-filiaalmanager

Achter elke filiaalmanager staat een onmisbare assistent-filiaalmanager. Echt iets voor jou denk je? Als de rechterhand van de filiaalmanager ga je mee de commerciële en financiële uitdagingen van het filiaal aan. Je bent de proactieve assistent van de filiaalmanager die jij met raad en daad bijstaat. Heb je al enige ervaring in de schoenen- en/of kledingdetailhandel én wil je een volgende stap zetten in je carrière, maar liefst (nog) onder de vleugels van een ervaren filiaalmanager? Dan is de functie van assistent-filiaalmanager écht iets voor jou! Wie weet word jij ooit een van onze volgende filiaalmanagers! Om dit te realiseren bieden we je de mogelijkheid om op onze kosten het landelijk erkende MBO-4 diploma te behalen en zo door te groeien tot filiaalmanager!

 

2de Assistent-filiaalmanager

Het is leuker met twee! Naast de assistent-filiaalmanager is er vaak ook een 2de assistent-filiaalmanager die de filiaalmanager bijstaat waar nodig. Ben je klantgericht, enthousiast en heb je een passie voor commercie en detailhandel? Of sta je aan de start van een carrière in de retail en wil je graag in een dynamische organisatie kunnen doorgroeien? Dan is de rol van 2de assistent-filiaalmanager écht iets voor jou! Wij geven je alvast de mogelijkheid om op onze kosten een landelijk erkend MBO-3 of MBO-4 diploma te behalen voor nog meer doorgroeimogelijkheden.