Werken als parttime verkoper en hulpkracht

Hoeveel Bristol zit er in jou?

Of het nu als ‘manager’ van een Bristol-filiaal is of als medewerker in een van onze vele Bristol-filialen, Bristol is voortdurend op zoek naar nieuw fashion talent! Schuilt er in jou een beetje (veel) Bristol-liefde? Lees dan snel verder en ontdek welke jobs we voor jou in de aanbieding hebben!

Eén ding is alvast zeker: bij Bristol kom je te werken in één van de grootste winkelbedrijven van de Benelux op het gebied van schoenen, kleding, sportkleding en accessoires! Een uniek marketing- en winkelconcept met catchy (ver)nieuw(d)e filialen - Ja ja, alle winkels ondergingen recent een ware Bristol-make-over - waar fashion en fun voorop staan - maakt van Bristol de meest fashionable discounter van Nederland! Innovatie, respect voor familiale waarden én voor elkaar, klantgerichtheid, een ‘seize the moment’-mentaliteit, open communicatie, team spirit en professionaliteit… Bristol, PERFEƆT!

Filiaalmedewerkers

Bristol is één groot team! Om ons team nóg meer te versterken, zijn we voortdurend op zoek naar filiaalmedewerkers! Echt iets voor jou denk je? Als filiaalmedewerker kun je alle kanten op!

Parttime Verkoper

Zoek je een leuke job voor minimaal 12 en maximaal 32 uur per week en vind je het juist leuk om te werken op koopavonden of op zaterdag en/of zondag? Dan is parttime verkoper/verkoopster écht iets voor jou!

Naast deze geweldige job, en ja ook collega’s, hebben we nog heel wat meer te bieden. We zorgen voor prima salaris aangevuld met een kortingsregeling bij aankopen in onze filialen, een goede pensioenregeling, naar keuze een wisselend aanbod van extra's waaronder verschillende producten van Centraal Beheer tegen aantrekkelijke kortingen en een fiets-/fitnessplan.

Tenslotte geven we je ook de mogelijkheid om een landelijk erkend MBO 3 of MBO-4 diploma te behalen met doorgroeimogelijkheden.

Ben je enthousiast, gepassioneerd door commercie en heb je ongelooflijk veel liefde voor onze klanten? Bekijk dan snel onze vacatures en stel je kandidaat!

Vakantie- of Hulpkracht

Wil je graag wat bijverdienen tijdens de vakantieperiode, op een wekelijkse koopavond, op zaterdag of zondag, of door de week? Dan is de job van vakantie- of hulpkracht écht iets voor jou! Bristol heeft je naast een geweldige job immers heel wat te bieden! We zorgen voor een prima salaris, een kortelingsregeling bij aankopen in onze filialen en vooral een leerrijke ervaring! Geweldige collega’s krijg je er ook nog eens gratis bij!

Ben je de klantgerichte, accurate en sympathieke, enthousiaste collega die we zoeken? Bekijk dan snel onze vacatures en stel je kandidaat!